/Julfönstertävling
Julfönstertävling2019-12-12T13:06:55+00:00

VASAS VACKRASTE JULFÖNSTER 2019

Shopping Vasas traditionella julfönstertävling för affärer i Vasa centrum startade 20.11.2019. Tävlingen avslutades 8.12.2019 och nu har det blivit dags att publicera vinnaren.

I julfönstertävlingen deltog totalt 10 företag i centrum. Besökare har haft möjligheten att rösta på sin favorit antingen hos de företag som deltog i tävlingen eller på nätsidan julenivasa.fi.

Bland alla som röstat lottar Shopping Vasa ut ett presentkort värt 100€.

I tävlingen gavs det totalt 690 röster. Till Vasas vackraste julfönster utsågs Loftets bidrag, som samlade hela 34% av alla givna röster. På andra plats kom Saluhallens Lilla Entrén som fick 21% av röster. Tredje platsen knep Clas Ohlson med 10% av alla givna röster.

Loftet som vann tävlingen hade i år hämtat inspiration ända från London. ”Vi ville hämta hit känslan av Europeisk hantverkarjul men göra det på ett Österbottnisk vis. När det är jul, får det gärna vara mycket av allt”, berättar Österbottens hantverk rf:s verksamhetsledare Malin Wälitalo-Palo. ”I vårt fönster finns både naturkänsla och hantverkarjul. På sätt och vis påminner det om en snickarbod. Vi har själva gjort en del av hantverken som vi använt i dekorationen och en del har våra medlemmar tillverkat. Bland annat så hänger det många julklappstips i granen”, nämner Wälitalo-Palo.

Shopping Vasa och Visit Vasa tackar alla som deltog i tävlingen och gratulerar alla vinnare!

Företag som deltog i tävlingen:

Arkiliving, Flying Tiger Copenhagen, Clas Ohlson, Lilla Entrén, Vasa Naturkost, Vasa Centralapotek, Ihohud, Loftet, Karisma, Brothers

Välkommen till Vasa centrum på stämningsfull julshopping!